Berichten en Foto’s

Een geleidehond bij ons op school
Een geleidehond bij ons op school

Vandaag kwam een mevrouw van KNGF Geleidehonden bij ons op school om informatie te delen over de stichting. Ze kwam niet alleen, ze kwam samen met een geleidehond. Zij vertelde ons veel informatie over de hond. Wat een hond kan leren en wat de hond betekent voor iemand die deze hond nodig heeft. Ook weten wij nu hoeveel de hond kost en wanneer de hond met pensioen gaat. Het was erg interessant. Hartelijk dank! (meer…)

We zijn weer begonnen…
We zijn weer begonnen…

De deuren zijn open, de schoolbel gaat. We zijn weer begonnen… (meer…)

Juf De Keijzer neemt afscheid
Juf De Keijzer neemt afscheid

Juf De Keijzer gaat met pensioen. Na deze week hoeft ze niet meer haar wekker te zetten om te gaan werken. Ze kan uitslapen! Vandaag is haar ‘afscheidsdag’. Alle leerlingen verwelkomden de juf met een prachtige bloem. Daarna verzamelden wij op het schoolplein rondom de vlag. Deze hing voor de juf uit. We zongen voor haar een prachtig lied! Hierna speelden wij op het plein en had de juf een verrassing voor ons. Álle kinderen kregen een heerlijk ijsje! Mmm juf, dat was smullen! Hierna is de juf met haar man, juf De Bode en de leerlingen van groep 3 naar Kids Castle gegaan. ’s Avonds zijn de juf en haar man met de collega’s naar Hoppies in Ammerzoden geweest. We hebben daar een kookworkshop gehad en na afloop hiervan alle heerlijke gerechten opgegeten. Het was gezellig!

Juf De Keijzer, dank u wel,
wij gaan u missen, wij gaan u missen.
Juf De Keijzer, dank u wel,
voor alle lessen en zo heel veel meer… (meer…)

Groep 1-2d bakt overheerlijke pizza’s
Groep 1-2d bakt overheerlijke pizza’s

Het rook heerlijk in groep 1-2d. Kleine pizzabakkertjes gingen aan de slag met ananas, ham, tomatensaus, champignons, kaas, paprika en deeg. Dat was smullen!
(meer…)

De MR trakteert ijs
De MR trakteert ijs

Vandaag trakteerde de Medezeggenschapsraad (MR) op een heerlijk ijsje. MarskFruit kwam om 14.00 uur het plein opgereden en werd door de kleuters enthousiast onthaald. We konden kiezen tussen een vanille- of aardbeienijsje. We hebben genoten! Hartelijk bedankt, MR! (meer…)

Groep 8 op kamp!
Groep 8 op kamp!

Groep 8 is weer terug van weggeweest. We hebben hele mooie dagen met elkaar gehad. De sfeer was ronduit positief en we zullen elkaar straks echt gaan missen. Met deze fotoreportage kunt u nagenieten. (meer…)

Voorschool op schoolreis
Voorschool op schoolreis

Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver… Alle peuters van Drie Turfjes Hoog gingen op schoolreisje naar Kids Castle in Hedel. We roetsjten van de glijbanen, we sprongen op het springkussen, we bouwden hoge torens en we speelden verstoppertje in de ballenbak. Van al dat spelen, kregen wij wel trek in wat lekkers. We hebben heerlijk gesmuld van de frietjes of poffertjes. Aan de foto’s kunt u wel zien hoe fijn wij het hebben gehad. (meer…)

Het ‘timmerdorp’
Het ‘timmerdorp’

We zijn gestart met het ‘timmerdorp’. Over het schoolplein klinken heerlijke timmergeluiden. Onze timmermannen en timmervrouwen zijn hard aan het werk om er iets moois van te maken. Bent u benieuwd naar de kunstwerken? Neem gerust een kijkje! (meer…)

Groep 1-2a – Juf Marianne en Martijn zijn getrouwd!
Groep 1-2a – Juf Marianne en Martijn zijn getrouwd!

Woensdag 13 juni 2018, de grote dag voor juf Marianne en Martijn. En voor groep 1-2a ;-). Vandaag trouwde juf Marianne met haar Martijn en wij mochten naar het grote en mooie feest! We vonden het wel een klein beetje spannend, maar wat was het ontzettend leuk! De juf zag er prachtig uit, en haar man had ook een mooi pak aan. We begonnen met de kerkdienst, daarna mochten we mee naar het kasteel voor de kinderreceptie. Het bruidspaar heeft goed voor ons gezorgd met al het lekkers. Heel erg bedankt! (meer…)

Groep 5 – Bezoek van Joris en juf Adriaanse
Groep 5 – Bezoek van Joris en juf Adriaanse

Het duurde een hele tijd, maar eindelijk was het dan zover! Joris kwam op bezoek. Konden we eindelijk eens zien wie er nu al die tijd in de buik van de juf zat. De kinderen waren muisstil toen Joris binnenkwam en ook Joris keek zijn ogen uit. Terwijl de kinderen smulden van een cakeje, mocht grote Joris als eerste Joris op schoot houden en het flesje geven. Daarna mochten ook andere kinderen Joris even vasthouden. Joris werd verrast met mooie cadeaus van de klas. De juf wil iedereen hartelijk bedanken voor de cadeaus en kaartjes/tekeningen die ze kreeg! (meer…)