Berichten en Foto’s

Met groep 8 naar de Mac
Met groep 8 naar de Mac

Dinsdag 5 juli was het zover: naar de Mac in Waardenburg! Op de fiets nog wel… De kinderen hebben er nachten van wakker gelegen, maar nu konden ze hun felbegeerde Big Mac Voordeelmenu bestellen. Of Chicken McNuggets. Of gewoon een doos met 20 kipnuggets. Wat dan ook, het was reuzegezellig en reuzelekker. En na de vette hap natuurlijk allemaal nog een McFlurry om alles een beetje weg te spoelen. Heerlijk! (meer…)

Groep 1-2b naar de kas
Groep 1-2b naar de kas

Wat een feest! We kregen een rondleiding door de kas. Wat hebben we veel gezien en gehoord. Al die verschillende bloemen en interessante machines. Het was een hele leerzame ochtend. En aan het eind kregen we ook nog een heerlijk zakje chips. Wat hebben wij genoten! (meer…)

De high-tea van groep 7-8
De high-tea van groep 7-8

Donderdag 23 juni had groep 7/8 een high tea. Onder de bezielende leiding van juf Myrjam werd iedereen aan het werk gezet. Pizza’s, Turks brood, frikadelbroodjes, knakworst in bladerdeeg, pannenkoeken-aardbeien-taart, kaasstengels… Er was genoeg voor iedereen. Maar tjonge jonge, wat kunnen die kinderen eten… Het was smullen! (meer…)

Onze schoolreis!
Onze schoolreis!

Maar liefst 6 bussen werden volgeladen met leerlingen en meesters en juffen: het was eindelijk de dag van onze schoolreis met als bestemming ‘Duinoord’. Klimmen, lasergamen, trampolines, het doolhof, quads, midgetgolfen, speelhuisjes, bootjes en natuurlijk ook proberen om het record te verbreken in het race-klimbos. We hebben genoten, niet alleen van alles wat we konden doen, maar ook van al het eten en drinken… 🙂 (meer…)

Struinen met groep 7-8
Struinen met groep 7-8

Op dinsdag 14 juni is groep 7-8 wezen struinen. Zij hoefden hier niet een hele reis voor te maken, dit was namelijk gewoon in onze prachtige Uiterwaarden! Samen met een gids zijn we op zoek gegaan in de mooie natuur. Wat is alles toch eigenlijk bijzonder! Oh ja, de groep trof het, want er waren ook bbq’s meegenomen om daar lekkere hamburgers op te bakken. Dat smaakte heerlijk! (meer…)

Een fotograaf in groep 1-2b
Een fotograaf in groep 1-2b

Groep 1-2b heeft bezoek gehad van fotograaf Martine. Erg leuk en erg interessant allemaal! We hebben veel gehoord, gezien en geleerd. Kijkt u mee? (meer…)

Studiedag…
Studiedag…

Tijdens de studiedag was er ook tijd voor wat ontspanning. Tijdens het eten hadden wij een ‘presentjesmoment’. Elke collega had voor iemand anders een cadeautje gekocht en dit werd overhandigd. Daarbij vertelden wij waarom wij nou juist dát cadeautje hadden gekocht. Super leuk en erg gezellig! (meer…)

Naar het Stadskasteel met groep 3b
Naar het Stadskasteel met groep 3b

Vandaag was groep 3b aan de beurt om naar het Stadskasteel in Zaltbommel te gaan. En wat hadden alle leerlingen daar veel zin in! Kijk maar eens mee naar alle genietende gezichtjes op de foto’s… (meer…)

Een struintocht met groep 5-6
Een struintocht met groep 5-6

Wat hebben we ontzettend genoten de dinsdag na de vakantie. De stemming zat er bij vertrek al goed in! In verschillende auto’s zijn we naar het Munnikenland gereden. Op de parkeerplaats bij Loevestein zijn we in 2 grote groepen uit elkaar gegaan. Beide groepen hebben een lange, leerzame en interessante struintocht gemaakt. We werden zelfs nog een poosje achtervolgd door een Rode Geus… Kijkt u mee? (meer…)

Groep 3b maakt pizza’s
Groep 3b maakt pizza’s

Vanmiddag heeft groep 3b samen pizza’s gebakken. Wat was het leuk om met elkaar te bakken! Nadat de pizza’s uit de oven kwamen, mochten we het lekker opeten. Ook alle juffen en meesters mochten ervan snoepen, heerlijk hoor! (meer…)